ویزای نیروی متخصص

هدف از برنامه مهاجرت نیروی کار ماهر، جذب افراد بسیار کارآمد برای مهاجرت به استرالیا است که مرسوم ترین نوع مهاجرت به استرالیا و یکی از زمینه های اصلی تخصص ماست. سازمان مهاجرت استرالیا با تعیین سیستم جدید تصمیم دارد افرادی را در اولویت قرار دهد که از سطح زبان قویتر و سن کمتر و سابقه کار بیشتری برخوردار باشند.

شرایط ویزای نیروی کار ماهر و متخصص

  • دریافت حداقل امتیاز بر اساس جدول امتیازبندی این ویزا – در حال حاضر ۶۵ امتیاز
  • داشتن حداقل ۱۸و حداکثر ۴۴ سال
  • داشتن مدرک دانشگاهی یا مدرک فنی و حرفه‌ای
  • داشتن حداقل آیلتس ۶در تمامی مهارت‌های چهارگانه
  • برخورداری از سلامت جسمانی
  • نداشتن سوء پیشینه‌ی کیفری

مشاغل مورد نیاز استرالیا

در زمان اقدام، شما باید یک شغل را انتخاب نمایید که مناسب مهارت ها و صلاحیت های شما باشد. شغل منتخب شما باید در فهرست مشاغل (SOL) موجود باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد لیست SOL/CSOL به صفحه مشاغل مورد نیاز استرالیا مراجعه فرمائید.

توجه: اگر شغل منتخب شما درSOL موجود نباشد مجاز به درخواست مهاجرت نخواهید بود.

مدت زمان پروسه‌ی مهاجرت

مدت زمان پروسه‌ی مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزا به عوامل مختلفی از جمله رشته‌ی شغلی، امتیاز، نمره‌ی زبان و …. وابسته است و برای هر پرونده با پرونده‌ی دیگر می‌تواند متفاوت باشد ولی به صورت معمول، این پروسه از ۳ ماه تا ۱۶ ماه می‌تواند به طول انجامد. چنانچه پروسه‌ی شما موفقیت‌آمیز به ویزا ختم شود، دولت استرالیا به شما یکی از ویزاهای زیر را ارائه می‌کند که شما با در دست داشتن این ویزاها می‌توانید در استرالیا زندگی، کار و تحصیل کنید و اگر اقامت دائم داشته باشید از مزایای دیگری مانند بیمه‌ی خدمات درمانی بهره‌مند شوید.

در گذشته به طور کلی ویزاهای مهاجرت از طریق مهارت (نیروی کار ماهر و متخصص) به چند دسته ویزاهای (۱۷۵,۱۷۶,۴۷۵ از خارج استرالیا) و (ویزاهای ۸۸۵،۸۸۶،۴۸۷ از داخل استرالیا) تقسیم بندی می شد که در حال حاضر به گروه های زیر تبدیل شده اند و دیگر خارج یا داخل استرالیا بودن مطرح نیست. دسته بندی این ویزاها عبارتند از:

ویزای ۱۸۹
  • ویزای اقامت دائم، بدون نیاز به داشتن اسپانسر خانوادگی و یا ایالتی. متقاضی برای دریافت این ویزا باید بدون امتیازات اسپانسری بتواند حداقل ۶۵ امتیاز دریافت کند. افرادی که موفق به دریافت این ویزا و اقامت دائم می‌شوند می‌توانند به همراه همسر و فرزندان خود

    • بدون هیچ قید و شرطی در هر نقطه از استرالیا زندگی کنند
    • در مراکز فنی، دانشگاه‌هاو مدارس استرالیا تحصیل نمایند
    • از بیمه‌ی خدمات درمانی و دارویی استفاده نمایند
    • اسپانسر دیگر اعضای خانواده‌ی خود شوند
    • در هر نقطه از استرالیا مشغول به کار شوند
ویزای ۱۹۰
  • یک ویزای اقامت دائم که نیازمند نامزد شدن توسط یک ایالت استرالیاست. متقاضی برای دریافت این ویزا باید حداقل۶۰ امتیاز دریافت کنند تا بتوانند با ۵ امتیاز اسپانسر ایالتی به حداقل امتیاز ۶۵ برسند. افرادی که موفق به دریافت این ویزا و اقامت دائم می‌شوند می‌توانند به همراه همسر و فرزندان خود

    • بدون هیچ قید و شرطی در هر نقطه از استرالیا زندگی کنند (شرط اخلاقی جهت دو سال اولیه زندگی در ایالت اسپانسر کننده)
    • در مراکز فنی، دانشگاه‌هاو مدارس استرالیا تحصیل نمایند
    • از بیمه‌ی خدمات درمانی و دارویی استفاده نمایند
    • اسپانسر دیگر اعضای خانواده‌ی خود شوند
ویزای ۴۸۹
  • این ویزای موقت ۴ ساله است که اجازه می دهد تا صاحبان آنها فقط در مناطق خاص استرالیا زندگی کنند. شما باید از طرف یک عضو خانواده و یا ایالت استرالیا در یک منطقه مشخص شده اسپانسر شده باشید.  متقاضی برای دریافت این ویزا باید حداقل ۵۵ امتیاز کسب کند تا بتواند با ۱۰ امتیاز اسپانسری مناطق خاص و یا اقوام ساکن در مناطق خاص استرالیا به حداقل امتیاز ۶۵ برسد. دارندگان این ویزا از امکانات اقامت موقت مانند تحصیل رایگان در استرالیا و بیمه‌ی خدمات درمانی برخوردار نیستند.

    مهمترین ویژگی این نوع ویزا برای دارندگان آن اینست که بعد از دوسال زندگی در مناطق تعیین شده که یکسال آن را به صورت تمام وقت به کار مشغول باشند ، میتوانند درخواست مستقیم اقامت دایم استرالیا را ارایه کنند .

ویزای ۴۷۶
  • ویزای اقامت موقت کلاس ۴۷۶ مخصوص فارغ‌التحصیلان دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه تهران می‌باشد و به متقاضی این اجازه را می‌دهد که ۱۸ ماه در استرالیا زندگی کنند. شرایط اخذ این ویزا به شرح زیر است:

    • متقاضی باید زیر ۳۱سال سن داشته باشد
    • فارغ‌التحصیل رشته‌ی مهندسی باشد
    • حداقل نمره‌ی آیلتس اورال ۶ داشته باشد
    • بیشتر از دو سال از فارغ‌التحصیلی نگذشته باشد
ویزای ۸۸۷ منطقه ای ماهر

این ویزا مرحله دائمی ویزای موقت منطقه ای است. برای واجد شرایط بودن، شما باید ۲ سال در منطقه مورد نیاز استرالیا زندگی کنید و ۱۲ ماه در آنجا کار تمام وقت انجام دهید.

ویزای فارغ التحصیلان ۴۸۵

ویزای موقت تحصیلات تکمیلی یک ویزای کار است که برای دانشجویان بین المللی که دو سال تحصیل در استرالیا انجام داده اند، صادر می شود