ویزای دانشجویی

آیا می دانستید که استرالیا، علیرغم جمعیت ۲۳ میلیونی، پس از آمریکا و انگلیس سومین کشور دارای بیشترین تعداد دانشجویان بین المللی است؟

با دارا بودن ۷ دانشگاه در بین صد دانشگاه برتر جهان، استرالیا یکی از  بالاترین سطوح  کیفیت تحصیلی را دارا می باشد و از نظر رتبه بندی آموزش عالی در رتبه سوم دنیا بالاتر از آلمان، هلند و ژاپن قرار دارد.

پنج شهر استرالیا در میان ۲۵ شهر برتر دنیا قرار دارند که تمام آنها  میزبان دانشجویان بین المللی نیز هستند.

استرالیا اگرچه بالاترین سطح استاندارد زندگی را داراست، ولی از نظر هزینه ها از دیگر کشورها نظیر امریکا و انگلیس ارزانتر است.

دانشجویان بین المللی اجازه کار تا سقف ۲۰ ساعت در هفته را دارند که علاوه بر به دست آوردن تجربه کاری، برای پرداخت هزینه های روزانه زندگی کافی خواهد بود.

ویزای ۵۰۰

این ویزا در سال ۲۰۱۶ جایگزین چند نوع ویزای دانشجویی و دانش آموزی متفاوت شده است. جهت اقدام برای ویزاهای دانش آموزی (مقطع دبستان تا انتهای دبیرستان)، ویزاهای تحصیلی دوره های کوتاه مدت، مقطع لیسانس، مقطع فوق لیسانس و دکترا باید برای ویزای ساب کلاس ۵۰۰ اقدام کرد.

نکات مهم در روال اخذ این ویزا :

  • ارائه مدرک زبان حداقل ایلتس ۵.۵ به ازای هر نیم نمره کسر از حداقل نمره‌ی آیلتس، ۱۰ هفته به طول دوره تحصیل شما اضافه می‌شود
  • ارائه مدارک دال بر توانایی برآمدن از عهده‌ی هزینه زندگی و تحصیل در استرالیا
  • ارائه ادله‌ای دال بر اینکه تنها قصد تحصیل در استرالیا دارید و بعد از اتمام تحصیلات،‌ این کشور را ترک خواهید کرد
  • بیمه درمانی خصوصی برای کل دوره تحصیل خریداری شده باشد